Η ανακοίνωση του Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Λαγκάρντ

Τι αναφέρεται

Η εντατικοποίηση των τεχνικών συζητήσεων για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και την επιτυχή ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση Τσίπρα – Λαγκάρντ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Κατά την συνάντηση χαιρετίστηκε η έγκαιρη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι τεχνικές συζητήσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος τον ερχόμενο Αύγουστο καθώς και την ρύθμιση του ελληνικού χρέους, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος του προγράμματος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση