Η νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά μετά το bullying

Newsroom
Newsroom

«Αν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα προχωρούσα»

Νέα σελίδα στη ζωή του Θύμιου Μπουγά. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έγινε ζωντανό σύμβολο ενάντια στο bullying που είχε υποστεί στον Πύργο. Πλέον ο Θύμιος διαμένει στο Πέραμα και δίνει μαθήματα ζωής και δύναμης, δηλώνοντας έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Τα πέντε πρώτα χρόνια που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά, μετά έκανα δουλειές σε χωράφια, σιδηροκατασκευές. Λόγω της εμφάνισης μου ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της» είπε ο Θύμιος Μπουγάς στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε στην εκπομπή για την συνεργασία που έχει με τον Θύμιο. «Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Ο Θύμιος είναι γρήγορος στη δουλειά και μπορεί να παίρνει αποφάσεις».

Για την ζωή του σήμερα λέει ο Θύμιος: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουν στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω από όλα» 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ