Η στενή σχέση της Σκάρλετ Γιόχανσον με Έλληνα εστιάτορα

Η στενή σχέση της Σκάρλετ Γιόχανσον με Έλληνα εστιάτορα

Για την στενή σχέση με την σταρ του Χολιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, μίλησε ο εστιάτορας Δημήτρης Σιασσιαρίδης

Για την στενή σχέση με την σταρ του Χολιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο εστιάτορας Δημήτρης Σιασσιαρίδης, ο οποιός διατηρεί την αλυσίδα "dimitris" στο Παρίσι. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η γνωριμία τους έγινε το 2014, λόγω του καταστήματός του.

"Η Σκάρλετ είχε ακούσει ότι είχα αλυσίδα καταστημάτων και έψαχνε έναν άνθρωπο έμπειρο για να ανοίξει το δικό της κατάστημα, τη δική της φίρμα. Έτσι συναντηθήκαμε μέσω του άνδρα της και αποκτήσαμε μια πολύ καλή σχέση". Σε ερώτηση εάν έχουν ακόμη και σήμερα επαφές, ο κ. Σιασσιαρίδης απάντησε ότι "έχουμε επαφές. Η επαγγελματική μας σχέση ήταν τόσο μεγάλη που κρατήσαμε και συνεχίζουμε την επαφή", είπε ο κ. Σιασσιαρίδης στην εκπομπή.

''Εγώ είπα στην Σκάρλετ για τη δήλωση του Τσακαλώτου''

Σχετικά με τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου "όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον", ο κ. Σιασσιαρίδης είπε ότι "γελάσαμε πολύ. Το είπα στη Σκάρλετ ότι ο τότε υπουργός την θαύμαζε και όταν τη ρώτησαν σε συνέντευξη ήταν προετοιμασμένη και είχε απαντήσει

Πηγή: the toc

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ