Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα αποκάλυψε: Έχει χάσει τη φωνή του, έχει βυθιστεί στη σιωπή

Newsroom
Newsroom

«Έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος» είπε η Μαρία Παναγοπούλου

H σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία Παναγοπούλου, προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

Η Μαρία Παναγοπούλου αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος έχει χάσει τη φωνή του, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, τις θεραπείες που κάνει και τον τρόπο που το χειρίζονται μαζί.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά, να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις κια συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην αντιμετώπισή του. Ο Κώστας φοβάται μην νιώσουν οι καρκινοπαθείς - γιατί τον έχουν σαν σύμβολο δύναμης γιατί τα κατάφερε πριν 15 χρόνια - μην νιώσουν ότι μπορεί να επανέλθει αυτό και χάσουν και εκείνοι την πίστη τους. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του».

Ενώ, για την αιτία του προβλήματος, η σύζυγος του δημοσιογράφου απάντησε: «Έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα οι γιατροί ψάχνουν και κάποια πράγματα ακόμη».

Τέλος, η Μαρία Παναγοπούλου ανέφερε: «Του λείπει πάρα πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Πρέπει να κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών, κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές χορδές. παίρνει αρκετά φάρμακα, πρέπει να ξεκουράζει τη φωνή του. Δεν έχει και πολλή διάθεση να βγαίνει χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής. Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό, γιατί δεν είναι πολύ της καταπίεσης. Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη και εγώ για άλλη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ο οποίος δεν σου λέει στα δύσκολα "πες μου τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω", σου λέει "τι νομίζεις ότι δεν μπορώ να κάνω και δες με να το κάνω". Το σίγουρο είναι ότι με τον Χαρδαβέλλα δεν πλήττεις. Εκεί που πας να πλήξεις, κάτι βρίσκει και σε εκπλήσσει, Ό, τι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις και αυτή τη φορά δεν είμαι μόνη μου, έχω και τον γιο μας που είναι 30 χρονών». 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ