Ηλιούπολη: Κατάκοιτοι ηλικιωμένοι παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς ρεύμα

Ηλιούπολη: Κατάκοιτοι ηλικιωμένοι παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς ρεύμα

Ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά δεν έχουν ακόμα ρεύμα

Για τέταρτη μέρα χωρίς ρεύμα παραμένει στην οικία της στην Ηλιούπολη η Βούλα Μανιάτη, με κατάκοιτη μητέρα που χρησιμοποιεί οξυγόνο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην ΕΡΤ. Και όπως δήλωσε, σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και πολλοί άλλοι ηλικιωμένοι στην ίδια περιοχή που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις  Έξι» η κ. Μανιάτη δήλωσε πως ο δρόμος μας είναι κλεισμένος με σπασμένα δέντρα και κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ. Ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά δεν έχουν ακόμα ρεύμα.

«Ο εργολάβος της είπε ότι θα ειδοποιήσει για τη βλάβη προκειμένου κάποιος να σηκώσει την ασφάλεια στο κουτί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις στη γραμμή βοήθειας στη ΔΕΗ . Εγώ είμαι στο σπίτι με δύο ηλικιωμένους γονείς που έχουν παγώσει. Απέναντι μας βρίσκονται δύο κατάκοιτοι άνθρωποι με μία κυρία που τους προσέχει απελπισμένη. Δεν ξέρω ούτε πώς τρέφονται αυτοί οι άνθρωποι, επίσης με μηχανική υποστήριξη. Αισθάνομαι ανεπαρκής απέναντι στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι», κατήγγειλε η κ. Μανιάτη.

Σύμφωνα με την κάτοικο της Ηλιούπολης, θα έπρεπε να είχε δοθεί προτεραιότητα στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο καθώς εκεί μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που η ζωή τους εξαρτάται από μηχανική υποστήριξη.

Πηγή: Ertnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ