Κανονικά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου με υψηλούς προσκεκλημένους

Κανονικά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου με υψηλούς προσκεκλημένους

Με τα απαραίτητα μέτρα και με υψηλούς προσκεκλημένους θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την 25η Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, τηρουμένων φυσικά όλων των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr, η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την Επανάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποσταλεί προσκλήσεις στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία να προσκληθούν οι τρεις χώρες, με αφορμή την επέτειο 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία, αν ευοδωθεί, θα στείλει ένα σαφές μήνυμα: Αφενός, για τους ισχυρούς δεσμούς της Ελλάδας με τις τρεις χώρες που την εποχή της απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό αποτελούσαν τις «προστάτιδες δυνάμεις» (άλλωστε υπήρχαν και αντίστοιχα κόμματα στην Ελλάδα, το «ρωσικό», το «γαλλικό» και το «αγγλικό» εκείνη την περίοδο). Αφετέρου, στην Τουρκία, που όσο προκαλεί τόσο περισσότερο απομονώνεται διεθνώς.

Επισήμως δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε ανακοινώσεις, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα για το θέμα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ