Κάρπαθος: Τι απαντά η ταβέρνα που τηγάνιζε τα ψάρια ζωντανά

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση της επιχείρησης.

«Δεν είμαστε κακοποιοί ζώων, ούτε σαδιστές» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της ταβέρνας στην Κάρπαθο μετά το βίντεο με το τηγάνισμα ζωντανών ψαριών, που προκάλεσε σάλο και την επακόλουθη καταγγελία. «Είναι δύσκολο για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο επίκεντρο. Δεν είναι τρόπος που μαγειρεύονται τα ψάρια, δεν συνηθίζουμε να τα μαγειρεύουμε ζωντανά τα ψάρια. Δεν είμαστε κακοποιοί ζώων, ούτε σαδιστές. Δεν είμαστε κανίβαλοι. Το ψάρι είναι στην τροφική αλυσίδα. Το βίντεο είναι αίσχος και δεν είναι η πολιτική του μαγαζιού αυτή» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της επιχείρησης μιλώντας στο LIVE NEWS του MEGA.

Παραιτήθηκε η γυναίκα που ακουγόταν να γελάει στο βίντεο

Στο βίντεο ακούγεται αυτή η γυναίκα να γελάει με την αποτρόπαια διαδικασία. Όπως λέει η επιχείρηση στο LIVE NEWS, μετά από την κατακραυγή, με δική της απόφαση αποχώρησε από την ομάδα του εστιατορίου.

«Το βίντεο το έχει ανεβάσει υπάλληλος. Η γυναίκα που το ανέβασε δεν το έκανε με δόλο και κακοπροαίρετα, ούτε φανταζόταν τι διαστάσεις θα πάρει. Η γυναίκα αυτή με δική της απόφαση και κακή ψυχολογία, δήλωσε την παραίτησή της. Ήταν λάθος της επιχείρησης, η επιχείρηση έπρεπε να ελέγξει το τι ανεβαίνει».

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι κατηγορία θα αποδοθεί στους υπεύθυνους της επιχείρησης, όσο ο βασανισμός ζώων θεωρείται πια κακούργημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’οψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση, Εκ της διευθύνσεως

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ