Κατασχέθηκαν ναρκωτικά σε ψιλικατζίδικο - Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος
Ο συλληφθείς διαθέτει ποινικό παρελθόν για ανάλογα αδικήματα
Δεκάδες συσκευασίες με ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται να προορίζονταν για πώληση, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα απ' όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατάσχεσαν 89 συσκευασίες, μικτού βάρους 209,61 γραμμαρίων, με ναρκωτική ουσία σε τρίμματα, πιθανόν κάνναβη εμποτισμένη με πρόσθετες χημικές ουσίες, τύπου «ποτ πουρί».
Οι κατασχεθείσες ποσότητες θα αποσταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία για περαιτέρω ανάλυση προκειμένου να διακριβωθεί το ακριβές περιεχόμενό τους.
Ο συλληφθείς, κατά την ίδια ανακοίνωση, διαθέτει ποινικό παρελθόν για ανάλογα αδικήματα, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
- Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία επειδή "ναυάγησε" η συνεργασία με Ισραηλινό συνάδελφό του
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν τρεις για τις υπέρογκες προμήθειες αντιδραστηρίων στο «Ιπποκράτειο»
- Επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή: "Είσαι το ρεζίλι της Κρήτης" - "Λες παπ…"
