Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους πυροβολισμούς στο «Μακελειό»
Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών
Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, για την καταγγελόμενη επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος δικαστικού επιμελητή στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», χθες το απόγευμα.
Η εντολή του κ. Ζαγοραίου είναι να συλλεχθούν όλα τα στοιχεία για το περιστατικό, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και να εντοπιστεί ο δράστης.
Για το θέμα υπέβαλε αναφορά στην εισαγγελία ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι δράστης των πυροβολισμών ήταν ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος, στον οποίο είχε πάει για να παραδώσει δικαστικό έγγραφο.
- Με 4 έκτακτες και 10 προγραμματισμένες πτήσεις το Αγιο Φως σε όλη την Ελλάδα
- Πετρόπουλος: Κανένα μέτρο αναγκαστικής είσπραξης κατά των ελεύθερων επαγγελματιών
- "Δένει" εκ νέου τα πλοία η ΠΝΟ