Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου: Θα αξιολογήσω τα νέα δεδομένα

Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου: Θα αξιολογήσω τα νέα δεδομένα

Στη δήλωσή του ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε όσα είχε δηλώσει στο Livetalks λίγη ώρα πριν από τη συνάντηση

Γόνιμη χαρακτηρίζει ο Βασίλης Κεγκέρογλου τη συζήτηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λίγο μετά το μεσημέρι. Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά» και τονίζει:

«Ως υποψήφιος πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας. Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Ο κ. Κεγκέρογλου σημειώνει ότι η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις και τονίζει:

«Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981».

Λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό ο Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο Livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη είχε προαναγγείλει ότι "μία πιθανή κάθοδος του Γιώργου Παπανδρέου στην εσωκομματική μάχη, αλλάζει τα δεδομένα της κούρσας".
 

Εξάλλου, ο Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή επέτειο από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 προανήγγειλε και την υποψηφιότητά του στις εκλογικές διαδικασίες για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κάνοντας  λόγο για "αφετηρία νέων αγώνων".

Διαβάστε επίσης:

Β. Κεγκέρογλου στο Livetalks: «Θα επαναξιολογήσω τη συμμετοχή μου αν κατέβει ο Γ. Παπανδρέου»

Το μήνυμα - προαναγγελία υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ