Κοινός σκοπός για να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης, της διάγνωσης της προστασίας και της αντιμετώπισης του καρκίνου

Κοινός σκοπός για να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης, της διάγνωσης της προστασίας και της αντιμετώπισης του καρκίνου

Συνάντηση είχε η πρόεδρος του Συλλόγου ‘’Δύναμη ψυχής’’ τον πρόεδρο του ‘’Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων‘’

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην πρόεδρο του Συλλόγου ‘’Δύναμη ψυχής’’ κ.Ροδούλα Κοκκινάκη, τον πρόεδρο του  ‘’Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων‘’ κ.Γιώργου Δημητριάδη και την ταμία κ.Κατερίνα Βαιλεζούδη.

Η κυρία Κοκκινάκη τόνισε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς και παρουσίασε το έργο που προσφέρει ο Σύλλογος στην Ροδόπη.

Ο κύριος Δημητριάδης και η κ.Βαιλεζούδη έδωσαν τα συγχαρητήρια τους απέναντι στον ενεργητικό Σύλλογο, εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη στήριξη τους απέναντι στους καρκινοπαθείς και δήλωσαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι στην τεράστια αυτή μάχης ζωής που δίνουν τα άτομα με καρκίνο.

Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων δεσμεύτηκαν ότι ο κοινός τους σκοπός θα είναι η συνεχής επαφή και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των συλλόγων ώστε να διαδώσουν το μήνυμα της  πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης, της προστασίας αλλά και της αντιμετώπισης του καρκίνου σε όλους τους πολίτες, για να απολαμβάνουν μια ανώτερη ποιότητα ζωής με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ