Κόνσολας: Η τουριστική προβολή πρέπει να στηρίζεται σε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες

Κόνσολας: Η τουριστική προβολή πρέπει να στηρίζεται σε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες

«Σε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες πρέπει να στηρίζεται η τουριστική προβολή» σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας αναφερόμενος στο εξαιρετικά πρωτότυπο σποτ του Δήμου Λειψών και του Δημάρχου, Φώτη Μάγγου, για την τουριστική προβολή του νησιού, που κυκλοφορεί ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υφυπουργός Τουρισμού σημειώνει ότι: «Αποδεικνύεται ότι η τουριστική προβολή πρέπει να στηρίζεται σε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες.

Το σποτ του Δήμου Λειψών αποτυπώνει δημιουργικότητα, συναίσθημα, συγκίνηση και προβάλλει το νησί με ένα μοναδικό τρόπο.

Ένας μικρός νησιωτικός Δήμος δείχνει τι μπορεί να πετύχει κανείς με δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, με την προσφορά, αλλά και με την συμμετοχή του ίδιου του Δημάρχου του σε αυτή την προσπάθεια. Δεν χρειάζονται μόνο συγχαρητήρια, χρειάζεται τώρα και η δική μας στήριξη.

Το υπουργείο Τουρισμού, μέσα από την πλατφόρμα και τις προωθητικές δράσεις του ΕΟΤ θα συμπεριλάβει το συγκεκριμένο σποτ στη διαφημιστική καμπάνια, προβάλλοντας τους Λειψούς και ενθαρρύνοντας τις νέες, πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και πρωτοβουλίες».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ