Κρατούμενος μέχρι να δικαστεί ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Κρατούμενος μέχρι να δικαστεί ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία έως τη Δευτέρα

Τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και να δικαστεί ζήτησε και πήρε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον τους. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί και να δικαστεί τη Δευτέρα. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο δικηγόρος του 22χρονου ,Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επισης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυριστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Πρόκειται για σπουδαστή μηχανολόγων - μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος έκανε το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την naftemporiki.gr στο δικαστήριο εξετάστηκε η μητέρα του προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί τη Δευτέρα. Στην κατάθεσή της ανέφερε:

"Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους.

Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι ΦΟΙΤΗΤΗΣ, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος....(έβαλε τα κλάματα).

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε:

"Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου."satyros__3_satyros__4_satyros__5_

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμη μια κοπέλα κατήγγειλε τον 22χρονο για παρενόχληση

Για τρεις ακόμη επιθέσεις κατηγορείται ο 22χρονος που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή κοπέλα

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ