Λαγός κατά Λεπενιώτη: Θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα

Λαγός κατά Λεπενιώτη: Θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα

Ο ευρωβουλευτής επιτίθεται στην πρόεδρο της έδρας του δικαστηρίου που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να πείσει ότι δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους

Xυδαία επίθεση κατά της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, Μαρίας Λεπενιώτη, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του (ΕΛΑΣΥΝ) και τιτλοφορείται «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού». Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή αναφερόμενος στην «εντολοδόχο Λεπενιώτη», επιχειρεί να πείσει πως δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους ενώ επαναλαμβάνει την απειλή του ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης» αναφέρει ο Λαγός.

«Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια», προσθέτει ακόμη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης η πρόεδρος τής έδρας που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αμφισβήτησε την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου για τις αναστολές των ποινών.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ