Λεβέντης: Καμία συνεργασία με τον Π. Καμμένο
«Τώρα που προέκυψε η συζήτηση να εξαγοράζονται βουλευτές, να μετακινούνται, να αποφασίζουν αλλιώς, πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για τις βουλευτικές έδρες», ανέφερε ο κ. Λεβέντης
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, ώστε οι έδρες βουλευτών που παραιτούνται να επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία.
«Τώρα που προέκυψε η συζήτηση να εξαγοράζονται βουλευτές, να μετακινούνται, να αποφασίζουν αλλιώς, πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για τις βουλευτικές έδρες», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, λέγοντας ότι «αν η διαφορά συνίσταται στο να διατηρεί το κόμμα όσα προνόμια ο λαός «δίνει» με την ψήφο του, θα το υπερψηφίσουμε», σημειώνοντας ότι «ο κ. Βούτσης προτείνει να διαλύεται η ΚΟ, να γινόμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά να μας παρέχονται τα «εφόδια», αυτό δεν θα το δεχθούμε, θα απόσχουμε από την ψηφοφορία».
«Υπάρχουν παρακμιακά φαινόμενα, πώς να το κάνουμε; Όμως, ειδικά σε νέα κόμματα, με αδοκίμαστου ανθρώπους, αυτό είναι κάπου φυσιολογικό», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, κατηγορώντας για μεγάλο ηθικό αδίκημα τον Πρόεδρο του κόμματος που δέχεται τους «αποστάτες», λέγοντας ότι ακούει κι αυτός όσα λέγονται περί ανταλλαγμάτων. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο «διότι με τις πλάτες του στην Κυβέρνηση, ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά και στους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, που του «πήραν βουλευτές», ενώ ερωτηθείς για την θέση του κόμματος σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτη, απάντησε ότι δεν θα την στηρίξει.
Είπε ακόμη ότι σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση του κόμματος του, η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 4,,5%, ενώ προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 7 μονάδων.
- "Υγρός τάφος" ο Έβρος για εκατοντάδες πρόσφυγες
- Αγωνία για την 3χρονη που παρασύρθηκε από Ι.Χ.
- Στάση εργασίας στα ΚΤΕΟ