ΕΛΛAΔΑ
Live: Η ομιλία Μητσοτάκη στην εκδήλωση για τα έργα στη Θεσσαλονίκη
Στη συνάντηση με τους βουλευτές ο πρωθυπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της
Ομιλία για την παρουσίαση των μεγάλων έργων στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης καθώς και βουλευτές Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Σκρέκας και στελέχη του κόμματος. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα της Θεσσαλονίκης και η προετοιμασία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.
Κατά την άφιξη του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας.
