Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο - Εκκενώνονται οικισμοί και στο Αγρίνιο

Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο - Εκκενώνονται οικισμοί και στο Αγρίνιο

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλο μέρος του νησιού της Ρόδου - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης - Μεγάλη φωτιά και σε δασική έκταση στο Αγρίνιο

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλο μέρος του νησιού της Ρόδου, εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Καλαμώνας. Η μάχη για την κατάσβεση συνεχίζεται και οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση της Κοιλάδας των Πεταλούδων από επισκέπτες και προσωπικό. Επίσης, για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε και το στρατόπεδο Καλαμώνα.

 

Εδώ και αρκετή ώρα επιχειρούν, εκτός από τα τρία ελικόπτερα και δυο αεροπλάνα καναντέρ καθώς και το ρωσικό Beriev-200. Επίσης, ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης με πεζοπόρο τμήμα από τη Σάμο.Αγρίνιο: Εκκενώνονται προληπτικά δύο οικισμοί λόγω φωτιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Παραδείσι

Εντολή για την προληπτική εκκένωση των οικισμών Μπερμπάτι και Παραδείσι, δόθηκε από την Πυροσβεστική, λόγω πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση στην περιοχή Παραδείσι, του Δήμου Αγρινίου.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αποτελούνται από 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.


Δείτε επίσης:

Σε εξέλιξη φωτιά στην Ρόδο – Εκκενώνεται η Κοιλάδα των Πετάλούδων

Αγρίνιο: Καίγεται δασική έκταση στο Παραδείσι - Εκκενώθηκαν δύο οικισμοί

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ