Μαλεσίνα: Καταδίωξη και σύλληψη εν μέσω καραντίνας

Μαλεσίνα: Καταδίωξη και σύλληψη εν μέσω καραντίνας

Ο νεαρός συλληφθείς αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο

Είναι γνωστό ότι η περιοχή της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα είναι σε σκληρό lockdown, αφού τα ενεργά κρούσματα είναι πάνω από 300 και η διασπορά του κορωνοϊού είναι ανεξέλεγκτη. Αυτό όμως δεν εμπόδισε δυο νεαρούς να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο και μάλιστα να κάνουν "κόλπα" στους αστυνομικούς που θέλησαν να τους ελέγξουν. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο οδηγός του οχήματος μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γύρω στις 4:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, που επέβαιναν δυο νεαροί, το οποίο κινούνταν στην περιοχή του Θεολόγου και το θεώρησαν ύποπτο.

Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε στο σήμα που του έγινε. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε μέσα στη Μαλεσίνα, όπου οι κάτοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας τις σειρήνες από το περιπολικό που καταδίωκε το αυτοκίνητο των νεαρών.

Τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο των νεαρών άμεσα στη Μαλεσίνα.

Όπως αποδείχτηκε ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και με την κατηγορία της απείθειας, επειδή δεν σταμάτησε για τον έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει.

Επίσης τόσο στον οδηγό, όσο και στον συνομήλικο φίλο του που ήταν συνοδηγός επιβλήθηκε και πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ