Μαρία Τσάλλα: Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο δόθηκε το «πράσινο φως» για ελληνική ταυτότητα

Newsroom
Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Ρωσίδα κατάσκοπο «Μαρία Τσάλλα», κατά κόσμον Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, η οποία είχε εγκατασταθεί και δρούσε στην Ελλάδα - Δε θα μάθουμε ποτέ ποιο ήταν το σχέδιό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη κατάσκοπος είχε επιλέξει για το ελληνικό της όνομα, ένα πολύ συνηθισμένο επίθετο της περιοχής από την οποία έλεγε ότι κατάγεται, το Αλιβέρι Ευβοίας, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

Προκειμένου να εγγραφεί στον δήμο και να μπορέσει να βγάλει ταυτότητα, η 35χρονη έπρεπε να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας, πράγμα στο οποίο τη διευκόλυνε ο δικηγόρος ο οποίος φαίνεται να την έχει βοηθήσει.

Το σπίτι στο οποίο έλεγε ότι έμεινε, στο οποίο δεν εμφανίστηκες ποτέ, ανήκε σε γυναίκα η οποία φαίνεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, ενώ το συμβόλαιο για τη μίσθωση δεν υπογράφηκε ποτέ.

Παρά την καχυποψία της υπαλλήλου στο ληξιαρχείο της περιοχής, όταν η «Τσάλλα» πήγε για να βγάλει χαρτιά και την επιστολή που έστειλε στο υπουργείο Εσωτερικών, τελικά η 35χρονη κατάφερε τον σκοπό της , αφού, σύμφωνα με την επιστολή του υπουργείου, είχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

έγγραφο Μαρία Τσάλλα Εύβοια Κατάσκοπος

Μαρία Τσάλλα: Δε θα μάθουμε ποτέ ποιο ήταν το σχέδιό της

 

 

Δείτε επίσης:

Ιστορίες… κατασκόπων – Σαρώνουν την Ευρώπη οι «Illegals»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ