ΕΛΛAΔΑ

Με βροχή η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι μαθητές των σχολείων της πόλης παρέλασαν στην οδό Τσιμισκή, με πλήθος κόσμου να τους χειροκροτά.

"
Photo Credits: @INTIME

Με βροχή πραγματοποιείται σήμερα 27 Οκτωβρίου η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι μαθητές των σχολείων της πόλης παρέλασαν στην οδό Τσιμισκή, με πλήθος κόσμου να τους χειροκροτά.

Glomex Video

Προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπείες μαθητών στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του περιφερειακού διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των προϊσταμένων των οικείων διευθύνσεων.

Image
"
Photo Credits: @INTIME

Στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων, στις Προτομές και στους Ανδριάντες από αντιπροσωπείες μαθητών, ενώ στις 18:00, στο στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων (στη Γέφυρα του δήμου Χαλκηδόνας) θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση από τον δήμο Χαλκηδόνας με θεατρική παράσταση αναβίωσης ιστορικών γεγονότων του 1912 με τίτλο «Γέφυρα Απελευθέρωσης».


Υπενθυμίζεται πως λόγω της μαθητικής παρέλασης εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.

Πηγή:cnn.gr

Σχετικά Tags

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση