Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η ομάδα του στίβου στο Μινσκ
Επιλύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στίβου στο Μινσκ
Με παρέμβαση της Πολιτείας και εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, επιλύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στίβου στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.
Μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα, ο κ Τσίπρας αποφάσισε να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και οι προπονητές τους να μεταβούν στη Λευκορωσία και να συμμετάσχουν κανονικά στη διοργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την απόσυρση της ελληνικής συμμετοχής από τα αγωνίσματα στίβου των Ευρωπαϊκών Αγώνων, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων για να ταξιδέψει η αποστολή στο Μινσκ.
- Μοιραία βουτιά για 50χρονο
- Τι λέει ο Σταθάκης για τη μετάταξη πρώην συμβούλου του στη Βουλή
- Αλ. Τσίπρας: Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό