Το ΜέΡΑ 25 για τις δηλώσεις Μητσοτάκη: "Στριμώχτηκε μόνος του στη γωνία"

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις υποκλοπές

«Στο Θέατρο Σκιών που είναι η “Μητσοτάκης Α.Ε.”, η παράσταση “Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές” ολοκληρώθηκε με το σημερινό διάγγελμα, και ήταν μια κακή παράσταση», σχολίασε το ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωσή του για τη δήλωση του πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση παρακολούθησης των συνομιλιών του Ν. Ανδρουλάκη.

Όπως σχολιάζει το κόμμα, «ο κ. Μητσοτάκης, που από την πρώτη μέρα πήρε στην προσωπική του ευθύνη την ΕΥΠ, στριμώχτηκε μόνος του στη γωνία: πολύ απλά δεν μπορεί να ρίξει το φταίξιμο στους “από κάτω”», ενώ συμπληρώνει: «Επίσης, το πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα των “εξωτερικών εχθρών” και “υβριδικών απειλών” που “επιβουλεύονται την πατρίδα μας” δεν αρκεί για να δικαιολογήσει γιατί η ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούσε οτιδήποτε έχει καρδιακό παλμό εντός της Επικράτειας».

«Όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης του, όπως το ΜέΡΑ25 αποκαλύπτει συστηματικά από το 2019, ο κ. Μητσοτάκης προΐσταται μιας διαδικασίας αποψίλωσης βασικών ελευθεριών και επιβολής καθεστώτος τύπου Ορμπάν-Ερντογάν», συνεχίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, όχι μόνο για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και για την ολική ρήξη με το απολυταρχικό – ολιγαρχικό καθεστώς που τον στήριξε και το οποίο ποντάρει τώρα σε λογικές ανώδυνης εναλλαγής».

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ανδρουλάκης: "Να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησής μου από την ΕΥΠ"

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη: "Δεν είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί"

Μητσοτάκης: Τυπικά επαρκής η παρακολούθηση, πολιτικά μη αποδεκτή

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ