Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα καταγγελία για αστακομακαρονάδα 1.500 ευρώ

Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα καταγγελία για αστακομακαρονάδα 1.500 ευρώ
Newsroom
Newsroom

"Χρυσές" τιμές στη Μύκονο

Μετά την καταγγελία για τα καβουροπόδαρα που κλήθηκαν να πληρώσουν 600 ευρώ δύο τουρίστριες σε μαγαζί της Μυκόνου, βρετανίδα που επισκέφθηκε το νησί κάνει λόγο για αισχροκέρδεια από εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό, το οποίο τη χρέωσε 1.536 ευρώ για ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και μία μερίδα ψωμί.

Oι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν

Η 43χρονη Σέριλ, έκανε λόγο, στη Daily Mail, για εκφοβισμό της από το προσωπικό του εστιατορίου, μετά τη διαμαρτυρία της για τον εξωφρενικό λογαριασμό που τής παρουσίασαν. Όπως εξήγησε, η ίδια και η παρέα της παραπλανήθηκαν, εκφοβίστηκαν και εξαπατήθηκαν ώστε να πληρώσουν το αστρονομικό αυτό ποσό για το φαγητό τους.

Όπως ανέφερε η μητέρα δύο παιδιών στο βρετανικό μέσο, επισκέφθηκε με την παρέα της το Νησί των Ανέμων στις 3 Μαΐου. Από την πρώτη της βραδιά εκεί καταστράφηκαν οι διακοπές της αφού ιδιοκτήτης και προσωπικό του μαγαζιού τούς στρίμωξαν όταν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν με τον υπέρογκο λογαριασμό. «Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες. Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», υποστήριξε η ίδια.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ