Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σχεδόν την αποκεφάλισε από τα χτυπήματα με το μαχαίρι

Newsroom
Newsroom

Τί αναφέρει ο ιατροδικαστής

Σχεδόν αποκεφαλισμένη βρέθηκε η άτυχη 79χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της την Τετάρτη, από τα χέρια του 50χρονου γιού της. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει στο GRTimes ο έμπειρος ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, που κλήθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «ο θάνατος οφείλεται στις βλάβες από τέμνον όργανο».

Εξηγώντας τη μορφολογία της βασικής βλάβης, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι «πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη με πλήρης δίστομες όλων των υποκείμενων μαλακών μορίων αλλά και βλάβες σε φλέβες, αγγεία και αναπνευστικό», ενώ μιλώντας για τα αίτια του θανάτου, σημειώνει ότι «πρόκειται για μεθαιμορραγικό σοκ, συνέπεια της απώλειας αίματος».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γεωργιάδη, η άτυχη γυναίκα «έφερε και άλλα τραύματα στον λαιμό, ωστόσο το μεγάλο τραύμα εκείνο που επέφερε θάνατο από το μαχαίρι.

Ο 50χρονος σχεδόν αποκεφάλισε τη γυναίκα από τα χτυπήματα», ξεκαθαρίζει ακόμη.

«Δεν είναι το πρώτο, αλλά ούτε και το τελευταίο περιστατικό τέτοιου είδους που συναντούμε», τόνισε ακόμη.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον άλλο γιό της, πέντε ημέρες αφού δολοφονήθηκε από τον 50χρονο.

Μαρτυρία για τη μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τον άκουσα να της φωνάζει, είχαν προστριβές»

Στο μεταξύ, συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το στυγερό έγκλημα με θύμα μια 79χρονη γυναίκα και φερόμενο ως θύτη τον 50χρονο γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. “Τον άκουσα να της φωνάζει μέσα στο διαμέρισμά τους”, καταθέτει την μαρτυρία της στο GRTimes, ένοικος της οικοδομής.

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι γείτονες το κακό που συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Αλ. Μπινιώρη. Όπως αναφέρουν, μητέρα και γιος είχαν προστριβές και μάλωναν

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ