Ναύπλιο: Πέτρες και χώματα στα σκαλοπάτια του Παλαμηδίου
Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στην περιοχή της Καραθώνας
Κατολίσθηση με πέτρες και χώματα σημειώθηκε μετά την κακοκαιρία Emil που έπληξε το Ναύπλιο την Παρασκευή 1η Μαρτίου
Το έδαφος λόγω της μεγάλης βροχόπτωσης, στα σκαλιά του Παλαμηδίου υποχώρησε και παρέσυρε χώματα και πέτρες δυσχεραίνοντας την δίοδο για τους επισκέπτες του κάστρου από την ανηφόρα της Αρβανιτιάς στην αρχή των θρυλικών 999 σκαλοπατιών.
Ευτυχώς η κατολίσθηση δεν είναι μεγάλη και σύντομα τα μπάζα θα απομακρυνθούν επιτρέποντας και πάλι την άνοδο προς το κάστρο.
Επίσης κατολίσθηση σημειώθηκε και στην Καραθώνα όπου τα ορμητικά νερά που κατέβηκαν από το βουνό παρέσυραν πέτρες και χώματα, ενώ στην πορεία τους ξερίζωσαν και ένα πεύκο.
Τα νερά της δυνατής βροχής που κυλούσαν από το βουνό έφτασαν στην θαλασσα δημιουργόντας ένα ποτάμι από λάσπες, πέτρες και φερτά υλικά που κατέληξαν στον αιγιαλό σκάβοντας την άμμο για να βρουν διέξοδο.
- Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα
- Συνελήφθη 28χρονος που είχε στο σπίτι του πάνω από ένα κιλό ακατέργαστη κάνναβη
- Στο Ταμείο Ανάκαμψης πρόγραμμα για τη δημιουργία αντιγράφων κινηματογραφικών έργων για άτομα με προβλήματα ακοής ή όρασης

.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)