Νεαροί ξυλοκόπησαν 17χρονο σε σχολείο στα Πετράλωνα
Συνελήφθησαν ένας 18χρονος και δύο 17χρονοι ενώ προσήχθη και η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων
Θύμα επίθεσης από 4 νεαρούς, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, έπεσε ένας 17χρονος σε προαύλιο λυκείου στα Πετράλωνα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 10:30, μια παρέα τεσσάρων νεαρών προσέγγισε τον 17χρονο εντός του σχολείου και του επιτέθηκαν σωματικά απειλώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο. Το περιστατικό έληξε μετά από παρέμβαση των καθηγητών.
Ο 17χρονος, που τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση, μετέβη συνοδεύομενος από την μητέρα το στο ΑΤ Ακρόπολης όπου κατονόμασε τρεις από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης, ενώ κατέθεσε μήνυση.
Λίγοι ώρα αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν και συνέλαβαν, έναν 18χρονο και δύο 17χρονους ενώ προσήχθη και η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων.
- Καταδίωξη στο Περιστέρι: Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος γιος επιχειρηματία – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία
- Φθιώτιδα: Πιάστηκαν στα διόδια με πάνω από 2 κιλά χασίς
- Η AEGEAN μεταφέρει Έλληνες φιλάθλους στη Ρίγα, στηρίζοντας ενεργά την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στον Ημιτελικό του EuroBasket 2025
Πηγή:topontiki.gr
