Νοσηλευτής κατηγορείται ότι άσκησε βία σε ανήλικο ασθενή
Ο 47χρονος φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι ο 16χρονος ήταν υπερκινητικός και προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να γίνει η εξέταση
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας νοσηλευτής, 47 ετών, που κατηγορείται ότι άσκησε βία σε ανήλικο ασθενή μέσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο άνδρας διώκεται για απλή σωματική βλάβη που φέρεται να προκάλεσε στον 16χρονο μέσα σε κλινική του νοσοκομείου, κατά την εξέταση του.
Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του 16χρονου όταν είδε κάποιες μελανιές στην περιοχή του λαιμού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος ήταν υπερκινητικός και προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να γίνει η εξέταση.
- Περιστέρι: Δεν πήγαιναν ούτε σχολείο τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- Ηλιούπολη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 17χρονη
- Ξεκινά αύριο το 16ο Συνέδριο της ΝΔ με την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη
