Ο δήμος Θεσσαλονίκης έκανε μήνυση κατά αγνώστου για κακοποίηση ζώου
Άγνωστος επιτέθηκε στην «αγαπημένη μασκότ των Λαδάδικων, στον αγαθό γίγαντα με το όνομα Σόλων»
Μήνυση κατά αγνώστου για κακοποίηση σκύλου στην περιοχή των Λαδάδικων υπέβαλε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, δια μέσου της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου, αρμόδιας για θέματα αδέσποτων ζώων, Μαρίας Αρβανιτίδου.
Αναφορικά με τη μήνυση, η κ.Αρβανιτίδου δήλωσε πως τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου "η αγαπημένη μασκότ των Λαδάδικων, ο αγαθός γίγαντας γνωστός με το όνομα Σόλων" δέχτηκε επίθεση από άγνωστο.
Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης τονίζεται πως καθημερινά γίνονται καταγγελίες για θανάτους αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων από φόλες, καθώς και για εγκαταλείψεις ή παθητικές κακοποιήσεις ζώων.
Ο κεντρικός δήμος απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην αδιαφορούν σε τέτοια περιστατικά και όταν υποπέσουν στην αντίληψή τους ή είναι αυτόπτες μάρτυρες σε κακοποιήσεις ζώων να προχωρούν άμεσα σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
- Επιστολή Μάικ Πομπέο στον Κ. Μητσοτάκη: "Στηρίζουμε την ασφάλεια της Ελλάδας"
- Ματαιώθηκε η αποσφράγιση προσφορών για την ανέλκυση του Sea Diamond
- Έκλεισε η Πατρών - Πύργου στον κόμβο της ΒΙΠΕ