ΟΑΕΔ: Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Καστοριάς

ΟΑΕΔ: Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Καστοριάς

Στο πλαίσιο αποφυγής κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού

Κλειστό θα παραμείνει, λόγω κορωνοϊού, από σήμερα Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, το ΚΠΑ2 Καστοριάς (Νταλίπη 18, Καστοριά) μέχρι νεωτέρας, κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας.


Τα ΚΠΑ2 ( Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης) αποτελούν μια οργανωτική καινοτομία, με την οποία αναβαθμίζεται η εξυπηρέτηση του ανέργου και της επιχείρησης, με την προσφορά υπηρεσιών για την προώθηση στην απασχόληση και για την ασφάλιση, σε ενιαία σημεία εξυπηρέτησης μιας στάσης.

Με τις νέες ενιαίες υπηρεσίες, ο ΟΑΕΔ εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα και ταχύτερα τον πολίτη, καθώς παρέχει στον ίδιο χώρο τις βασικές υπηρεσίες του: Εξατομικευμένη προσέγγιση, συμβουλευτική και τοποθέτηση σε θέση απασχόλησης (σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας) Παροχή επιδομάτων και άλλων παροχών κοινωνικής προστασίας (παθητικές πολιτικές) Εφαρμογή και διαχείριση προγραμμάτων και ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης. Η λειτουργία των ΚΠΑ2 εποπτεύεται και συντονίζεται από τη Διεύθυνση Συντονισμού του Δικτύου των ΚΠΑ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ