Οικογένεια Γκατζούλη: Ο θάνατος της Μαρίας δεν έχει σχέση με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Οικογένεια Γκατζούλη: Ο θάνατος της Μαρίας δεν έχει σχέση με το εμβόλιο του κορωνοϊού

"Η ίδια η Μαρία ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού ως υπεύθυνη λειτουργός στον χώρο της υγείας" τονίζει ο σύζυγός της σε ανάρτησή του

Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες και μετά το θάνατο της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη στη Θεσσαλία. «Ανυπόστατα» χαρακτηρίζονται όλα όσα συνδέουν το θάνατο της άτυχης γυναίκας με το εμβόλιο κατά της covid-19, όπως αναφέρεται σε δήλωση της οικογένειας, όπως αυτή αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τον σύζυγό της, κ. Αντώνη Δημηρούλη:

«Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας».

Πηγή: larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ