Ομαδικό βιασμό μέσα σε βάρκα κατήγγειλε τουρίστρια
Υποστήριξε ότι ένας άνδρας που γνώρισε ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της περιοχής, την οδήγησε σε μια βάρκα όπου την βίασε μαζί με άλλα τρία άτομα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής έρευνα των λιμενικών του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου και συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, 4 άγνωστων ανδρών, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν περιγραφεί επαρκώς, που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.
Η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε συγκεκριμένα στους Λιμενικούς ότι ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου, γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα σε μια βάρκα κι εκεί και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή την βίασε με ακόμη 3 άτομα.
Οι λιμενικοί δεν έλαβαν ακόμη επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών, η φερόμενη ως θύμα δηλώνει ότι δεν ήταν μεθυσμένη και κυρίως δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν την βάρκα εντός της οποίας καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα.
Οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται ενώ η φερόμενη ως θύμα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Πολίτης
- Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ ο Μάκης Βορίδης
- Πόσο συνδέονται μεταξύ τους οι σεισμοί σε Αιτωλοακαρνανία & Κοζάνη;