Παπαθανάσης: Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων

 Παπαθανάσης: Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων

«Δεν υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν για click in shop» τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων και το click away, σύμφωνα και με όσα είπε μιλώντας στο Open, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Εχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του click away» είπε ο κ. Παπαθανάσης και παράλληλα, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου, έδωσε μία κινητικότητα (μαζί με τα κομμωτήρια) που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων» υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν για click in shop.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι Αρχές αναμένουν τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών για τον κορωνοϊό για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά. Όσο για το δίλλημα ανάμεσα σε σχολεία και λιανεμπόριο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απάντησε ότι για την κυβέρνηση, το άνοιγμα των σχολείων ήταν και είναι βασική προτεραιότητα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ