Παππάς: Η κυβέρνηση ενισχύει την ειδική αγωγή με 4.500 προσλήψεις
Στο 2ο αθλητικό φεστιβάλ Κωφών συμμετείχε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, ο οποίος βραβεύθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσπάθεια των καθηγητών και ενισχύει το έργο τους με 4.500 προσλήψεις καθηγητών ειδικής αγωγής.
Πιο συγκεκριμένα ο Ν. Παππάς ανέφερε:
Σήμερα είχα την τιμή να βραβεύσω και να βραβευτώ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) στο 2ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών 2018 όπου συμμετέχουν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων της Αττικής. Τα «μπράβο» όμως αξίζουν στους μαθητές.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση. Η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσπάθεια τους και την ενισχύει με 4.500 προσλήψεις καθηγητών ειδικής αγωγής.
Σημειώνεται, πως το 2ο αθλητικό φεστιβάλ κωφών ολοκληρώθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή των μαθητών των ειδικών σχολείων κωφών και βαρήκοων της Αττικής.
Σήμερα είχα την τιμή να βραβεύσω και να βραβευτώ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) στο 2ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών 2018 όπου συμμετέχουν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων της Αττικής. Τα «μπράβο» όμως αξίζουν στους μαθητές. pic.twitter.com/GegP0PkIlc
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 30 Νοεμβρίου 2018
- Παυλόπουλος: Συνταγματική επιταγή η ένταξη ενός παιδιού με αναπηρία στο σχολείο και την κοινωνία
- Την Κυριακή θα απολογηθεί ο γνωστός ενεχυροδανειστής
- Μητσοτάκης: Κάθε Έλληνας έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί κατά της κακής Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά με τα σχολεία ανοιχτά