Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας

Εκτός Δ.Σ. του ΠΟΑΣΥ θέτει εαυτόν ο Σταύρος Μπαλάσκας - Η αιχμηρή ανακοίνωσή του.

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του ΠΟΑΣΥ ο Σταύρος Μπαλάσκας.
 
«Δηλώνω απηυδισμένος, απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του κυρίου Γερακαράκου. Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για τη συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.
 
Κάνει λόγο για «επανειλημμένες προσωπικές επιθέσεις και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ» που είχαν ως αποτέλεσμα, όπως γράφει, να κινδυνεύει η ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του.
 
«Ακραίες ομάδες, για μια ακόμα φορά, επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή» σημειώνει αναφορικά με την παρέμβαση με μπογιές στο σπίτι του και αναφέρει πως «αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Αδυνατώ πια να συμμετέχω σε συνδικαλιστικό όργανο στο οποία προεδρεύει ο κύριος αυτός και η κλειστή του ομάδα και προπαντός με τον τρόπο που το κάνουν».
 
«Επιλέγω και επανακάμπτω πλήρως στα καθήκοντα μου στην άμεση δράση δίπλα στον συνάδελφο αρνούμενος πια τις απαλλαγές από την εργασία. Θα δώσω και τη ρανίδα μου για να ηττηθεί και να συντριφτεί η γνωστή παρέα κάτω από το βάρος της συνδικαλιστικής ανικανότητας τους και το στίγμα των παράνομων διώξεων που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κίνημα αποβάλλοντας με παράνομες φασιστικές και ακραίες συνοπτικές διαδικασίες σε όποιους δεν τους είναι αρεστοί η αισθάνονται πως είναι αρκετά δυνατοί να τους πολεμήσουν» γράφει ακόμη, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε συναδέλφους του.

 

Δείτε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα

 

Πηγή: sputniknews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ