Πάσχα σε ίδρυμα με παιδιά έκανε φέτος ο Κουρουμπλης
«Συγκινητικό να βιώνει κανείς μια παραδοσιακά οικογενειακή γιορτή, σε μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια»
Στην Λιβαδειά και συγκεκριμένα στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» που λειτουργεί πάνω από πενήντα χρόνια και αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που φιλοξενεί ορφανά, άπορα και εγκαταλελειμμένα κορίτσια από νηπιακήs ηλικίαs μέχρι την κοινωνική και επαγγελματική τους αποκατάσταση, έκανε Πάσχα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός συζήτησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του ιδρύματος ενώ συνάντησε τους εθελοντές που εκείνη την ώρα ετοίμαζαν το παραδοσιακό γευμα του Πάσχα.
«Είναι συγκινητικό να βιώνει κανείς μια παραδοσιακά οικογενειακή γιορτή, όπως το Πάσχα σε μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια όπως αυτήν του Ιδρύματος. Είναι απαραίτητο όμως να μην το παρατηρούμε απλά, αλλά να στηρίζουμε όλοι μας τέτοιες πρωτοβουλίες με κάθε τρόπο».
- Πάσχα στην παραλία: Σούβλισαν τον οβελία με τα... μαγιό
- Κουτσούμπας: Η πραγματική Ανάσταση θα έρθει όταν ο λαός βαδίσει στο δρόμο του αγώνα
- Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου από κροτίδα - «Έσκασε» στα χέρια του