ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μαρινάκη: «Αδιανόητο να μιλά η ΝΔ για τοξικότητα»
Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ
Eπίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Τσουκαλά να κάνει λόγο για «υποκρισία» της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της τοξικότητας.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβερνητική πλειοψηφία για επιθέσεις στη Δικαιοσύνη και για προσβολή των θεσμών, «όταν αυτοί ασκούν τις συνταγματικές τους αρμοδιότητες».
Η δήλωση του Κώστα Τσουκαλά:
«Αδιανόητο να μιλά ο κ. Μαρινάκης και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τοξικότητα. Ο πρωθυπουργός είναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας. Δημιούργησαν και υπέθαλψαν την “Ομάδα Αλήθειας”, έκαναν καθημερινή πρακτική την πολιτική δολοφονία χαρακτήρων και επενδύουν σήμερα στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.
Επιτίθενται στη δικαιοσύνη, προσβάλλουν τους θεσμούς όταν αυτοί ασκούν τις συνταγματικές τους αρμοδιότητες. Βουλιάζουν τη χώρα στον βούρκο και επιλέγουν την πόλωση διαιρώντας την κοινωνία για να επιβιώσει πολιτικά ο πρωθυπουργός.»
- Κόρη γνωστού γιατρού η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στον Ισθμό: Είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στο φροντιστήριο
- Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της 19χρονης Μυρτούς στο Αργοστόλι
- Θάνος Πλεύρης: Διαψεύδει τα περί δικογραφίας εναντίον του για τη διαχείριση της πανδημίας