ΠΑΣΟΚ: «Ο κ.Μπεκίρης δεν απάντησε ποτέ ούτε αν υπάρχει ΦΕΚ διορισμού του ούτε αν έχει πτυχίο»
Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τις τελευταίες εξελίξεις
Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε την ανακοίνωση του Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί προσωρινά από τα καθήκοντα του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται πως δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο κ. Μπεκίρης δεν έχει ΦΕΚ διορισμού και πτυχίο αντίστοιχο για τη θέση. Ο ίδιος είχε απαντήσει ότι εργάζεται ως εθελοντής στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Το ΠΑΣΟΚ ανέφερε:
«Ο κ. Μπεκίρης ανακοίνωσε πως αποχωρεί προσωρινά από τη θέση του Διευθυντή του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Είναι η πρώτη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε.
Δεν απάντησε ποτέ ούτε αν υπάρχει ΦΕΚ διορισμού του ούτε αν έχει πτυχίο. Συμπεραίνουμε πως για να αποχωρεί, μάλλον δεν είχε τίποτα από τα δύο.
Ένα ερώτημα μένει πλέον: Θα βρει άλλον "εθελοντή" ο Πρωθυπουργός για Διευθυντή του Γραφείου του;»
- Πολιτική Προστασία: Οι 9 περιοχές που βρίσκονται σε «red code» λόγω της κακοκαιρίας
- Μ. Μπεκίρης: Αποχωρεί προσωρινά από τα καθήκοντά του - «Δεν αποτελεί ούτε υποχώρηση ούτε αποδοχή οποιασδήποτε κατηγορίας»
- ΑΑΔΕ: Ζητά στοιχεία από την Αστυνομία για ενδεχόμενη εμπλοκή εφοριακών υπαλλήλων σε διαρροή πληροφοριών πριν από φορολογικό έλεγχο




