Πάτρα: Συνελήφθησαν οι 4 νεαροί και οι γονείς τους για επίθεση και ληστεία σε βάρος 15χρονου
Όπως είχε καταγγείλει ο 15χρονος στους αστυνομικούς, δέχθηκε αναίτια επίθεση από ομάδα ανηλίκων. Ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία.
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές νεαρών που έγιναν από την Ασφάλεια Πατρών για την επίθεση σε βάρος ενός 15χρονου στην Πάτρα, στην οδό Κανελλοπούλου στην περιοχή της Αγυιάς.
Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι γονείς του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Tempo24.News
Οι νεαροί που αρχικά προσήχθησαν προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια της επίθεσης και εφόσον προκύψουν στοχεία σε βάρος τους να συλληφθούν, φέρονται να εμπλέκονται σε επίθεση σε βάρος του ανήλικου, με τις κατηγορίες που εξετάζονται να αφορούν την επίθεση και τη ληστεία.
Όπως είχε καταγγείλει ο 15χρονος στους αστυνομικούς, δέχθηκε αναίτια επίθεση από ομάδα ανηλίκων. Ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στον ανήλικο, ασκώντας σε βάρος του σωματική βία με χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος και του αφαίρεσαν ένα
κινητό τηλέφωνο. Από την επίθεση ο 15χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».
- Προφυλακίστηκε η 22χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πάνω από 18 κιλά κάνναβη
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να γίνει μία από τις πιο δυναμικές και επιδραστικές χώρες της Ευρώπης
- Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στη Μπέτυ Βαλάση




