ΕΛΛAΔΑ

Περιπέτεια για μωρό στον Βόλο: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του

Τι συνέβη

Περιπέτεια για μωρό στον Βόλο: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου, στις αστυνομικές αρχές του Βόλου. Μια γυναίκα κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, ενώ το μωρό της, ηλικίας μηνών ήταν εντός του οχήματος.

Η 40χρονη γυναίκα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το μωρό της, όταν βγήκε για κάποιο λόγο και στη συνέχεια δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς το όχημα είχε κλειδώσει. 

Στο σημείο Άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, αλλά ευτυχώς, η περιπέτεια για το μωρό είχε αίσιο τέλος.

Η γυναίκα τηλεφώνησε και στο σημείο λίγο αργότερα πήγε άλλο άτομο που της έδωσε τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου, με τα οποία άνοιξε, ενώ το παιδάκι ήταν καλά και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Πηγή: magnesianews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση