Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα προωθούσε 37χρονος
Στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου
Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, ο 37χρονος που συνελήφθη ως βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που έκαναν τη διακίνηση.
Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
- Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης για το μετρό, τα αρχαία
- Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι
- Συντάσσεται κατηγορητήριο για την υπόθεση της Λέρου