Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ από τους "Ψυχόδραμα 07"

Newsroom
Newsroom

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ ή αλλιώς "Μαύρο Λούκι" που ήταν μέλος του hip hop σχήματος "Ψυχόδραμα 07". Το "αντίο" των χρηστών στα social media.

Έφυγε από τη ζωή ο ράπερ Μιχάλης Αντωνιάδης, γνωστός ως ΔΠΘ, που υπήρξε μέλος του διάσημου hip hop συγκροτήματος "Ψυχόδραμα 07".

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα social media, όπου διάφοροι χρήστες άρχισαν να αποχαιρετούν τον γνωστό μουσικό.

Ο ίδιος έλεγε για τον εαυτό του και την καλλιτεχνική του ταυτότητα:

"Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο '98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά). Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το "Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο", επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα. Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές - οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το "θλιμμένο". Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας".

Σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει πως το ΔΠΘ σημαίνει και "Δαίμονας Παιδί Θεού", όρος που τον εξέφραζε καλύτερα μεγαλώνοντας.

Σημειώνεται πως το 2015 ο ΔΠΘ έφυγε από τους "Ψυχόδραμα 07" και υιοθέτησε το καλλιτεχνικό όνομα "Μαύρο Λούκι".

Πηγή: news247.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ