Πισπιρίγκου: «Πολύ πιθανό να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης», δηλώνει ο δικηγόρος της

Newsroom
Newsroom

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τις ημέρες της μέσα στη φυλακή αλλά και για τη συμπληρωματική της απολογία

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφερόμενος στη χθεσινή της απολογία, δήλωσε πως από την πλευρά της κατηγορούμενης κατατέθηκε «ένα περιεκτικότατο υπόμνημα για όλα τα γεγονότα» που έλαβαν χώρα από τις 8 ως τις 11 Απριλίου του 2021 για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, απαντώντας και στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Ο κ. Παπαδόπουλος  μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», τονίζοντας πως «ζητήθηκαν εξηγήσεις για τους πόνους στην πλάτη και στην κοιλιά που παραπονόταν το παιδί από την 8η Απριλίου και είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του, την εισαγωγή του και τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο».

Ανέφερε επίσης ότι το παιδί παρουσίασε διάφορες ενοχλήσεις, πτώση οξυγόνου και ταχυκαρδία με συνέπεια το τραγικό της 11ης Απριλίου, όταν και έμεινε τετραπληγικό ενώ επεσήμανε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν προκύπτει ο τρόπος της ανθρωποκτονίας. «Αναφέρεται ότι έγινε με άγνωστο τρόπο», δήλωσε ο δικηγόρος.

Για το αν μπορεί να είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν την εισαγωγή τόνισε ότι έχουν ελήφθησαν δείγματα αίματος κατά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο και στις 14 Απριλίου όταν είχε μεταφερθεί στην ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι.

Ο κ. Παπαδόπουλος παράλληλα ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να παραπονιέται για την κράτηση της παράλληλα με την άρνηση οποιασδήποτε συμμετοχής της στην περιπέτεια υγείας του παιδιού της ενώ σημείωσε πως είναι πιθανό με βάση την πορεία των πραγμάτων να συνδυαστεί αίτημα αποφυλάκισης με το παραπεμπτικό βούλευμα, με την κρίση που θα κάνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συνολικά με την αξιολόγηση των στοιχείων από την ανάκριση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ