Ποια είναι τα νεότερα για τον μικρό Φώτη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ποια είναι τα νεότερα για τον μικρό Φώτη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Το παιδί είναι σε υποβοηθούμενο αερισμό και αναπνέει στον αναπνευστήρα με αρκετή πλέον συμμετοχή του ιδίου

Συνεχίζεται η νοσηλεία του 6χρονου Φώτη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας με τους γιατρούς να προσπαθούν και γι' αυτο το παιδί να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια με την υγεία του μετά τον τραυματισμό του στα καρτ την περασμένη Κυριακή.

Ήδη έχουν γίνει θετικά βήματα και οι γιατροί αναμένουν περαιτέρω αντιδράσεις. Όπως εξηγεί στο thebest.gr ο Εντατικολόγος Διευθυντής ΕΣΥ στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης, πλέον "έχουμε διακόψει τα φάρμακα, το παιδί είναι σε υποβοηθούμενο αερισμό και αναπνέει στον αναπνευστήρα με αρκετή πλέον συμμετοχή του ιδίου και περιμένουμε σιγά σιγά, όταν ο ίδιος το αποφασίσει να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα", επισημαίνει και συστήνει υπομονή.

Την ίδια ώρα όλοι είναι στο πλευρό του Φώτη και του λένε "Πάμε". Οι ζωγραφιές στη ΜΕΘ είναι γεμάτες αγάπη και ενθάρρυνση για να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα.

"Πάμε Φώτη μας...όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε... Πάμε Φώτη", αναφέρει με post του στο facebook ο Ανδρέας Ηλιάδης.

 

Δείτε επίσης:

Πάτρα: Αποσωληνώνεται αύριο ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

Καρτ-Πάτρα: Ελεύθεροι και οι 5 συλληφθέντες

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του ατυχήματος στους αγώνες καρτ της Πάτρας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ