Πολύωρη καταδίωξη κλεφτών στην Πάτρα - Άρπαξαν τσαντάκι διανομέα με χιλιάδες ευρώ

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν και να ταυτοποιήσουν τους άλλους δύο

Μετά από διάρκειας σχεδόν τεσσάρων ωρών καταδίωξη αστυνομικοί στην Πάτρα κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον έναν από τους τρεις νεαρούς κλέφτες που γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου, μετά το μεσημέρι άρπαξαν τσαντάκι διανομέα ποτών που περιείχε το ποσό των 2.300 ευρώ.

Η κλοπή έγινε την ώρα που ο διανομέας μετέφερε ποτά σε παραλιακό κατάστημα στην περιοχή των Καμινίων, στη διάρκεια της οποία οι τρεις νεαροί κατάφεραν να μπουν στο όχημά του και να του πάρουν το μικρό τσαντάκι με τα χρήματα.

Ο άνδρας μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή άρχισε να καταδιώκει το όχημα στο οποίο οι δράστες επιβιβάστηκαν και παράλληλα ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών. 

Αστυνομικοί με περιπολικά δημιούργησαν φραγμούς σε σημεία κοντά στην Περιμετρική της Πάτρας και στη συνέχεια αφού τους εντόπισαν άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε μέχρι που οι νεαροί έφθασαν κοντά στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου και διασκορπίστηκαν σε γύρω περιοχές.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν και να ταυτοποιήσουν τους άλλους δύο, ενώ κατέσχεσαν και το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο οι αστυνομικοί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί μόλις εντοπιστούν και τα άλλα δύο άτομα που αναζητούνται.


Πηγή: tempo24.news

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ