Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία με τους δύο νεκρούς άνδρες στη Βάρη
Ψάχνουν τι συνέβη με το γυμνό καλώδιο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν δύο νέους εργάτες στο θάνατο κατά την διάρκεια εργασιών σε σπίτι στην Βάρη.
Οι δύο άνδρες, ο Μιχάλης Φουρκής 40 ετών και ο Χρήστος Γιαμαρέλος 22 ετών υπέστησαν ηλεκτροπληξία κατά την διάρκεια τεχνικών εργασιών σε σπίτι στην οδό Αφροδίτης 51.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέρεται να ακούμπησαν "γυμνά" καλώδια με αποτέλεσμα να υποστούν ηλεκτροπληξία και να πεθάνουν ακαριαία.
Πιθανότατα σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή των δύο ανδρών την ίδια ώρα που ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τι συνέβη και οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους. Εάν πρόκειται δηλαδή για ανθρώπινο λάθος κάποιου εκ των δύο εργατών ή κάτι άλλο.
Ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα μόλις απαντηθούν βασικά ερωτήματα που καλούνται να διευκρινίσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.
- Θεσσαλονίκη: 36χρονος «μπούκαρε» σε διαμερίσματα και άρπαξε 114 χρυσές λίρες και αντικείμενα αξίας 155.000 ευρώ
- Ιωάννινα: Πέντε συλλήψεις για «μυστήρια» και τελετές σε σπίτια - Πρώην ιερέας στους εμπλεκόμενους
- Νταντάδες της γειτονιάς: Ποιοι μπορούν να πάρουν τα 500 ευρώ
