ΕΛΛAΔΑ

"Πυρά" του Προέδρου των γεωτεχνικών του δημοσίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε για την πρόσφατη σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης

ΟΠΕΚΕΠΕ
Photo Credits: @intime (αρχείου)

Στο "καυτό" θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στις αιτίες του σκανδάλου, μίλησε διεξοδικά για την 25ετή ενασχόληση των γεωτεχνικών και της ΠΟΓΕΔΥ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το έτος ιδρύσεως του καθώς και για τις λύσεις και προτάσεις που όλα αυτά τα χρόνια πρότειναν και τις οποίες, όπως σημειώνει, πλέον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες.

Απαντώντας για τις πιο βασικές αιτίες που δημιούργησαν όλο αυτό το πρόβλημα ο πρόεδρος τόνισε ότι οι αιτίες είναι δύο:

  1. Η απληστία του ηλιθίου είναι η χαρά του απατεώνα.
  2. Η προαναγγελθείσα πολιτική αυτοκτονία καταδεικνύει στην περίπτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ την κλασική αποτυχία του κράτους και την μεγάλη «επιτυχία» του παρακράτους την οποία διέλυσαν οι γεωτεχνικοί και η ΠΟΓΕΔΥ.

Για την προχθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ δήλωσε ότι "πιθανόν ο πρώην Υπουργός που τους έταζε λαγούς με πετραχήλια και ότι τίποτα δε θα συμβεί να ήθελε να απολογηθεί για το «καλό» τους. Όπως όμως πληροφόρησαν τον πρόεδρο της ΠΟΓΕΔΥ παρευρισκόμενοι, ζήτησαν επιτακτικά να τους απαντήσουν γιατί δεν υιοθετήθηκαν οι προτάσεις των γεωτεχνικών και της ΠΟΓΕΔΥ που εδώ και χρόνια είχαν προβλέψει το σημερινό αποτέλεσμα".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση