Ράδιο Αρβύλα: «Εξαφανίστηκε» βίντεο που άφηναν υπονοούμενα για τη βιντεοσκόπηση ιδιωτικών στιγμών

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, το βίντεο που «κατέβηκε» περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο από το Big Brother ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών

Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα», στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να «κατεβάσει» συγκεκριμένα βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Σημειώνεται πως τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» έχουν υποστηρίξει επανειλημμένως ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς και ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Georgy Zhukov ξεκινά τις αναρτήσεις του, λέγοντας πως από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» είχε πει τότε.

 

 

 

Τα υπονοούμενα για τα sex tape και η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου

Ο ίδιος χρήστης του Twitter συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει μία εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ’ αφορμής αυτού του γεγονότος, παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς τες με… χοντροκομμένο χιούμορ.

Ο Georgy Zhukov παραθέτει απόσπασμα μετά τον σχολιασμό, όπου ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σερβετάς συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

 

Το χοντροκομμένο χιούμορ για τα sex tape

Νωρίτερα, όμως, οι παρουσιαστές δεν εμφανίζονται και τόσο ευαισθητοποιημένοι στην ιδέα διαρροής ενός sex tape με τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού, κάνοντας… πλάκα και αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο η όποια γυναίκα να μην συναινεί στη δημοσίευση των στιγμών αυτών.

Μερικές από τις φράσεις που ακούγονται ως σχολιασμός στο εν λόγω βίντεο:

  • «Για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι, οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης»
  • «Αυτό σημαίνει πως του άρεσε. Πρόσεξε όμως μην του άρεσε τόσο πολύ ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»
  • «Τι σε νοιάζει κοπέλα μου, μπορεί να πέσεις στα δικά σου μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας»
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ