ΡΑΛΛΥ Νήσων: Γέμισε κόσμο και εντυπωσιακά αυτοκίνητα η Πλατεία Μιαούλη στη Σύρο

 ΡΑΛΛΥ Νήσων: Γέμισε κόσμο και εντυπωσιακά αυτοκίνητα η Πλατεία Μιαούλη στη Σύρο
Newsroom
Newsroom

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γέμισε κόσμο και πανέμορφα αυτοκίνητα η Πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη της Σύρου, σήμερα το απόγευμα. Τα πληρώματα των εντυπωσιακών σπορ αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στο Ράλλυ Νήσων έχουν ήδη από νωρίς φθάσει στο νησί!!

Το απόγευμα μάλιστα, πραγματοποιήθηκε,  η υποδοχή των αγωνιζομένων καθώς και ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος μπροστά από το Δημαρχείο Σύρου- Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη στις 19:00 μ. μ. Το CycladesLive.gr, ήταν εκεί και σας έχουμε βίντεο αλλά και φωτογραφίες για να πάρετε μια πρώτη γεύση!!

Αμέσως μετά τον τεχνικό έλεγχο ακολούθησε η υποδοχή των πληρωμάτων με ένα welcome party που έγινε στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά.

Να σημειώσουμε ότι την όμορφη αυτή εκδήλωση,  διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Σύλλογο Ιδιοκτητών ΣΠΟΡ Αυτοκινήτων κι έχει και συνέχεια!!!

Στην Πλατεία Μιαούλη παρευρέθηκαν  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος , ο Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης αλλά και πλήθος κόσμου που θαύμαζε και φωτογράφιζε τα εντυπωσιακά οχήματα!!

ΡΑΛΛΥ Νήσων

ΡΑΛΛΥ Νήσων

ΡΑΛΛΥ Νήσων

 

 

 

 

Πηγή: cycladeslive.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ