Ρόδος: Οριστικό λουκέτο στο beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα

Newsroom
Newsroom

Σφραγίστηκε γιατί έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του είναι νόμιμη

Σφραγίστηκε οριστικά το γνωστό beach bar στη Ρόδο με τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα και τους υπαλλήλους που βουτούσαν στο νερό μέχρι τον λαιμό για να σερβίρουν τους πελάτες.

Το μαγαζί σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του είναι νόμιμη.

Δεκαπέντε μέρες πριν είχε σφραγιστεί ο χώρος της παραλίας, λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού. Στο γνωστό beach bar είχε δοθεί διορία δύο εβδομάδων από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου προκειμένου να λύσει πολλά ζητήματα νομιμότητας, καθώς εδώ και χρόνια διαπιστωθεί από τις κρατικές υπηρεσίες, ότι το κατάστημα είχε διάφορες πολεοδομικές παρανομίες.

Η επιχείρηση δεν προσέφυγε ποτέ δικαστικά για να ανακόψει την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, αλλά ούτε και την απόφαση σφράγισης της παραλίας και έτσι το πρωί της Πέμπτης (20/6) έκλεισε οριστικά. 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ