Σε Έβρο και Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε Έβρο και Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Τον νομό Έβρου θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα μεταβεί και στη Σαμοθράκη. Ενόψει της επίσκεψης αυτής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε την Τετάρτη σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και των βουλευτών της ΝΔ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν και για τις δυνατότητες ανάπτυξης σε κάθε περιοχή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε τις προτάσεις και δεσμεύτηκε για την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων του Πρωθυπουργού σε περιοχές ανά την επικράτεια, θα πραγματοποιείται αντίστοιχη σύσκεψη με τους βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στην εκάστοτε περιφέρεια και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να επισημαίνονται εκκρεμότητες και προβλήματα, αλλά και τομείς του κυβερνητικού έργου που θα αφορούν στην ανάπτυξη και τις προοπτικές του κάθε νομού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ